kehidupan yg terbiasa...

today is saturday...
i supposed tok kelua dengan cuzen sy tp ttbe cnceled sb ada masala skt...
so i menymbat kat rumah....
bgon pkl 11.3o....
"bangon pagi gosok gigi pastu pergi tgk tv" *nada lagu kodomo lion*
hehe...
then,i menonton crite barbie thumbellina...
besh jugak cite tu...
then i buat account blog ni sbb sgt bosan dow...
pastu i facebooking smpai kol 4...
pastu i tgk katil mcm memangil tok dakap dia....
n i telah terbuai dlm mimpi...
tiba2 denga sore my mom soh bgun...
pukol 6 cmtu...


hmmm...
kami ke rider.....
kedai my mom tu...
bley thn la i keje canew jugak....





then,i mrayap ke ecm dengan yaya n ikhwan(him)....



jejalan di sana.... merapatkan siratul rahim....
hahahahaha.... semua org memandan i.. mcm la i da ada anak...
padahal yaya tu ank sdare i kot...
biasala.... orng bodo taley tgk org senang....
pastu i blk rider....
kembali bkerja....hmmm..pastu blk la uma....
hehe..rindu gila kat dia!!!!!!
hehe... merah ambot nyew!!itu saja dong...



kehidupan ku yg terbiasa....



cop...
baru ku tringat i ta mandi lg...
so,sy na g mandi ni....
hahahahahahaahah.....



sampai nanti.... smile!!!!

2 terbatok daroh:

Aishah Adnan March 22, 2009 at 8:54 AM  

biasala.... orng bodo taley tgk org senang.... <<< gelak gila baca ayat you yang ni. kena sekali orang ECM pangkat bodo!! ahahhaha

elydashahrir March 22, 2009 at 4:28 PM  

hahah... diorang tu cam ta pena nampak org bwk budak kecik... muka bodo habis... hehe

Post a Comment

YOU ARE NOW ENTERING ELYDA'S PAGE!!! LOADING.. PLEASE WAIT>>

The Followers

Hey, What do you think of my BLOG?

The Rythm

  © NOME DO SEU BLOG

Design by Emporium Digital