bukan marah tapi logik??

hye bloggers, stalkers, friends.....
hmmmmm suke ta dengan blog sy???
well sy di komen utk bagaimane cara utk menutup lagu di blog sy kerana lagu nya fuck fuck...
ohhh begini cara nya...
sebelom itu ingin sy bertanya soalan kepada sesiapa yg menanyakan soalan itu,
kenapa bukak blog sy? 
ohh ye kalau anda semua membuka blog sy dan tidak suka atau berkenan dgn blog ini, tlg tekan butang close...
n kalau anda rasa lagu di blog ini menganggu sila tekan mute speaker di dekstop anda kerana lagu itu tidak boleh di berhentikan...
terima kasih....
kalau anda rasa blog ini menyinggung persaan anda... sy maafkan anda semua...
sebab sy taw tak semua orang akan puas hati  tgk kebahagiaan sy...
well, kita ta boleh na puas kan ati semua orang...
ohh ya kepada mereka juga, baiklah jikalau anda membuat blog sendiri, kat situ boleh letak lagu yg korang suke hahahahhaah....
fikir logik la ye....

till then, sape yg ta ske blog ni...
ta payah la na ziarah lagi...
hahahahhahaha....

2 terbatok daroh:

Amalina Alwi November 4, 2010 at 7:46 PM  

dah tu nape mu tuka lagu nyer?biar je la lagu lame.

elydashahrir November 4, 2010 at 9:38 PM  

sebab aku tuka ialah terasa lagu ni lebih kait dgn tajuk blog...

Post a Comment

YOU ARE NOW ENTERING ELYDA'S PAGE!!! LOADING.. PLEASE WAIT>>

The Followers

Hey, What do you think of my BLOG?

The Rythm

  © NOME DO SEU BLOG

Design by Emporium Digital