kau pergi mati!!

 hey people...
wanna know sumthin??
sy ta akn jadi budak2 mcm ka so ak ase baik ka g mampus je huhuhu...
opppsss ka terasa ke??
bagus lah sbb ak na ka mati dari idop ak... opps ka tengah menangis ke bace post ni??
oh ak sikit pon ta heran.. ai mata ka kua darah pon ak ta heran la celaka...
huhuhuhu kalau na taw sape, berani la bertanye sbb nnt korang salah org plk an sbb sbnanye nak korg taw sape yg sy maksudkan....
hmmm sekali da jadi bitch kau akn jd bitch selamanye wahai celaka...
ka na tuka kampus???
itu adalah berita baik untok ak... n sblom ka berambus dr uitm ak ni, harap ka dpt byk simpati la dr kawan2 ak...
sbb ak ase ka mmg bagos dlm bab tu...
ohh ya ak ase menyesal sbb pena baik n ka n jgn harap la wahai besi yg ak akn baik n ka...
huhuhu ak ta akn mintak maaf dan ak ta ingin na maafkan ka...
well sebenanye ka langsung ta penting dlm idop ak...
kau ade tade same je la...
kau ta bg ak duit pon an celaka??
hhahahahahhahahaah....
ak menulis blog ni dgn harapan supaya ka beerambus dgn lebih cpt dan jgn ganggu ak n kawan2 ak n jgn lupe menangis bile bace post ni...
sbb kalau ka ase ka yg ak maksod kan... mmg betol la ka...
huhuhuhu...
kau akan menyesal prompuan ta gune!!!
hahahahhahahahahahhahahahahahahahahah.....

ohh ya kalau ase na mara sbb ak bt post mcm ni..
ak juz na ckp suke ati ak r ni blog ak!!
ka g mati...

bye...


with Love,

Post a Comment

YOU ARE NOW ENTERING ELYDA'S PAGE!!! LOADING.. PLEASE WAIT>>

The Followers

Hey, What do you think of my BLOG?

The Rythm

  © NOME DO SEU BLOG

Design by Emporium Digital